نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به نمایش مطالب مرتبط وردپرس بدون افزونه می پردازیم. نمایش مطالب مرتبط در وبسایت های وردپرسی یکی از روش های کارآمد برای افزایش بازدید وبسایت و کم کردن bounce rate وبسایت است.شما می بایست کاربر وبسایت را به هر شکلی که می شود در وبسایت خود  نگه دارید و نرخ پرش خود را کم کنید. با نمایش مطالب مرتبط با موضوع نمایشی در وبسایت خود، کاربر بقیه ی مطالب وبسایت شما را هم مطالعه می کند و در نتیجه بازدید کننده وبسایت شما در خاطر نگه می دارد.

نمایش مطالب مرتبط وردپرس بدون افزونه

وبمستران وردپرسی بعضی اوقات در نمایش مطالب مرتبط به مشکل پیدا می کنند و نمیتوانند درست و صحیح مطالب مرتبط نوشته را در ادامه مطلب به نمایش بگذارند.
در این مطلب به اینکه چگونه و بدون استفاده از افزونه بتوانید مطالب مرتبط را در مطالب خود را نمایش دهید.

محدود کردن عنوان مطالب در وردپرس

کم کردن حجم تصاویر در وردپرس

افزودن ابزارک به قالب وردپرس

رپورتاژ آگهی پلن ۴: رپورتاژ در هر سه پلن قبلی - پکیج حرفه ای

رپورتاژ آگهی پلن ۳: رپورتاژ در ۸ وبلاگ فارسی با اتوریتی بالای ۴۰

پکیج بک لینک دائمی مکمل - ۲۹ بک لینک از سایت‌های اتوریتی و پیج رنک بالا و معروف دنیا

۵۰ بک لینک از دامنه‌های EDU و gov (مورد اعتمادترین دامنه‌ها از نظر گوگل)

نمایش رویداد به صورت تایم لاین در وردپرس

سرویس بک لینک ویژه هرمی با الگوریتم فوق العاده قوی

کد اضافه کردن تصویر شاخص به وردپرس

اول باید برای مطالب وبسایتتان تصویر شاخص مشخص کنید. برای اینکار فایل functions.php قالب وردپرس خود را باز کرده و کد زیر را در آن کپی کنید.
[php]
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
set_post_thumbnail_size( 260, 180, true );
[/php]

اضافه کردن مطالب مرتبط به قالب وردپرس

الان باید وارد فایل single.php شوید. فایل single.php در واقع شامل کد های صفحه ادامه مطلب وبسایت شماست. دنبال کد php endwhile بگردید و قبل از آن کد زیر را قرار دهید.
[php]

ID);

if ($tags) {
$tag_ids = array();
foreach($tags as $individual_tag) $tag_ids[] = $individual_tag->term_id;
$args=array(
'tag__in' => $tag_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'posts_per_page'=>4, // Number of related posts to display.
'caller_get_posts'=>1
);

$my_query = new wp_query( $args );

while( $my_query->have_posts() ) {
$my_query->the_post();
?>

 

 

[/php]

حالا که بخش مطالب مرتبط به قالب سایت شما اضافه شده برای زیباتر شدن کار کد زیر رو هم در فایل style.css قالب وردپرس خودتون قرار بدید.

.relatedposts {width: 640px; margin: 0 0 20px 0; float: left; font-size: 12px;}
.relatedposts h3 {font-size: 20px; margin: 0 0 5px 0; }
.relatedthumb {margin: 0 1px 0 1px; float: left; }
.relatedthumb img {margin: 0 0 3px 0; padding: 0;}
.relatedthumb a {color :#333; text-decoration: none; display:block; padding: 4px; width: 150px;}
.relatedthumb a:hover {background-color: #ddd; color: #000;}

 

امیدواریم مطلب نمایش مطالب مرتبط وردپرس بدون افزونه مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای شما کاربردی و مفید باشد

سوالی دارید؟

سوالتون رو در نظرات مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 205

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید. در این مقاله به آموزش اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس می پردازیماضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس این قابلیت را به وبمستران می دهد که توضیحات متن به تصاویر  با افکت زیبایی را اضافه کنند و با افزایش رابط کاربری وبسایت کاربران را جذب وبسایت خودشان کنند. چرا که داشتن یک رابط کاربری و استفاده از ظاهر مرتب و هرنوع قابلیتی که ضمن بهینه بودن صفحات بتواند زیبایی وبسایت ها را و مورد پسند مخطبان می کند.

اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس

یکی از بهترین کارهای برای جذب و دوام کاربر در وبسایت ها، استفاده از طراحی و تکنیک های جذاب برای همه ی المان های موجود در وبسایت است. یکی از این کارها، استفاده از کپشن ها در وردپرس برای منتقل کردن مفهوم است. ایجاد کپشن های زیبا برای تصاویر در وردپرس میتواند جذابیتی بیشتر برای وبسایت وردپرسی بوجود بیاورد.

[caption id="attachment_10007" align="aligncenter" width="772"]اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس[/caption]

اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس با افزونه Image Caption Hover

افزونه Image Caption Hover در مخزن وردپرس وجود دارد و تا الان توانسته است تا بیش از ۶.۰۰۰ نصب فعال و کسب امتیاز ۴.۸بدست بیاورد که با استفاده از آن می‌توانید برای تصاویر در وردپرس کپشن و توضیحات مناسبی اضافه کنید.

این افزونه که با آخرین نسخه ی وردپرس موجود سازگار است، قابلیت های خوبی را برای طراحی کپشن ها در وردپرس برای تصاویر ارائه می دهد. بعد از نصب و فعال سازی افزونه از مسیر Add New>Image Caption Hover وارد بخش ایجاد و سفارشی سازی کپشن برای تصاویر شوید در این بخش موارد متعددی وجود دارد که در ادامه توضیح می دهیم.

حذف تمام تصاویر شاخص مطالب وردپرس

افزایش امنیت وردپرس با حذف متا تگ Generator

لینک خودکار کلمات در نوشته های وردپرس

پکیج ۴۶۰۰ سوشیال سیگنال و لایک و اشتراک شبکه‌های اجتماعی بازخورد عالی و خوب

ارائه ۱۰۰۰ بازدید واقعی برای ویدئوی یوتیوب و ارسال ۱۰۰۰۰ بک لینک به صفحه ویدئوی یوتیوب شما

رفع مشکل محدودیت منوها در وردپرس

نمایش آخرین مطالب در اسلایدر بدون افزونه

روش‌های محاسباتی حمل و نقل در ووکامرس

نمایش زمان گذشته از تاریخ انتشار نوشته وردپرس

نصب و فعال سازی افزونه Image Caption Hover

بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان Image Caption Hover در پیشخوان وبسایت وردپرسی اضافه می شود، روی آن کلیک کنید تا به صفحه ایجاد کپشن در وردپرس هدایت شده و بعد بر روی دکمه Add New در ابتدای صفحه کلیک کنید.

[caption id="attachment_10004" align="aligncenter" width="882"]اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس[/caption]

Image URL: تصاویر مورد نظر ار آپلود کرده و یا اینکه از رسانه وردپرس آن را انتخاب کنید.

Title: عنوان تصویر مورد نظر است.

Title Font Size: اندازه فونت مورد نظر برای عنوان تصویر را بر حسب پیکسل مانند نمونه وارد کنید.

Alternate Text: متن جایگزین و یا همان Alt تصویر است تا در صورت عدم نمایش تصویر این متن نمایش داده شود. این گزینه برای بهینه‌سازی صفحه مناسب است.

Caption: کپشن و توضیحات مورد نظر برای تصویر است با کلیک بر روی دکمه Editor که در کنار آن قرار دارد می توانید تا از ویرایشگر وردپرس برای استایل‌دهی به متن تصویر استفاده کنید و در صورت استفاده از آیکون و موارد دیگر همچون دکمه در این بخش از آنها استفاده کنید.

Caption Wrapper: از این قسمت میزان اندازه Heading برای کپشن وردپرس را انتخاب کنید. از انجایی که تگ H۱ در هر صفحه نباید بیشتر از یک مورد باشد از انتخاب آن در این بخش جلوگیری کنید.

Caption Alignment: چیدمان متن کپشن وردپرس را بر اساس راست، چپ، وسط و… انتخاب کنید.

در بخش انتخاب رنگ نیز می توانید تا به ترتیب رنگ مورد نظر برای عنوان متن، عنوان کپشن و پس زمینه کپشن وردپرس را انتخاب کنید.

Overlay Position: در این قسمت می‌توانید مکان روکش برای کپشن وردپرس را به شکل کامل، بالا و یا پایین انتخاب کنید.

Link To: اگر می خواهید تا در کپشن لینک به صفحه خاص بدهید لینک ان را در این فیلد وارد کرده و سپس در بخش Link Target وضعیت لینک را مشخص کنید که در چه حالتی به کاربر نمایش داده شود.

Hover Effect: از این قسمت نیز می توانید تا افکت‌های متفاوتی برای نمایش کپشن استفاده کنید تا نمایش داده شود. از جمله این موارد می‌توان به افکت زوم کردن و نمایش کپشن، تغییر حالت از جهت‌های مختلف و نمایش کپشن و… اشاره کرد که در دمویی که در انتهای مقاله رار داده‌ام سه نوع از آن را مشاهده می کنید.

بقیه قسمت ها ی افزونه به صورت تجاری هستند که از توضیحات آنها صرف نظر می‌کنیم. حال اگر میخواهید تا از چند نوع تصویر استفاده کنید به همین ترتیب با کلیک بر روی دکمه Add New Image که در انتهای صفحه قرار دارد تصاویر دیگری را با کپشن و افکت‌های مختلف ایجاد کنید تا در صفحه در کنار هم به صورت ردیفی نمایش داده شوند.

[caption id="attachment_10005" align="aligncenter" width="851"]اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس اضافه کردن کپشن به تصاویر وردپرس[/caption]

Display: در این قسمت قادر خواهید بود تعیین کنید که چند ستون برای نمایش تصویر مد نظر  است در صورتی که از هر تعداد تصویر استفاده می‌کنید می‌بایست برای نمایش صحیح آنها بر اساس همین تعداد تنظیم شده باشد.

Space between images: در این قسمت قادر خواهید بود  فاصله هر تصویر از یکدیگر را بر حسب پیکسل وارد کنید تا ظاهر مناسب‌تری برای تصاویر خود ایجاد کنید.

Shortcodes in Caption: در صورتی که برای کپشن‌های ساخته شده از مواردی همچون دکمه، نمایش آیکون و.. استفاده می‌کنید که با استفاده از سایر افزونه‌ها که توسط شورت‌کد این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهند این گزینه را فعال کنید تا در بخش کپشن وردپرس نمایش داده شوند.

Custom CSS: در این بخش نیز می‌توانید از استایل سفارشی همچون امکان استفاده از فونت مختلف و.. برای کپشن وردپرس استفاده کنید.

[button color="blue" size="medium" link="http://downloads.wordpress.org/plugin/image-caption-hover.10.3.9.zip" icon="fas fa-download" target="true"]دانلود افزونه[/button]

[button color="black" size="medium" link="http://wordpress.org/plugins/image-caption-hover/" icon=" far fa-eye" target="true"]مشاهده مشخصات[/button]

مطالب مرتبط:

ارسال خبرنامه در وردپرس

گزارش فعالیت ها در وردپرس

۲۱ نکته مهم برای بالا بردن سئو سایت در وردپرس و ایجاد پست های جذاب

منبع: الو پشتیبان - ارائه دهنده مقالات: تبلیغات آنلاین- ویدیو آموزشی - معلم وردپرس



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به کم کردن مراحل خرید در ووکامرس می پردازیم. اگر با پلاگین EDD آشنایی داشته باشید مراحل خرید در این افزونه بسیار آسان است و مشتری فقط کافی است تا ایمیل و نام خود را در آن وارد کند و با ورود به وبسایت خرید کنید، و در صورتی که حساب کاربری نداشته باشید می‌توانید با ثبت ایمیل و نام خود به صورت خودکار عضو وبسایت شود.

کم کردن مراحل خرید در ووکامرس

قطعه کدی که معرفی می کنیم با استفاده از آن می توانید تا مراحل خرید در ووکامرس را نیز به سادگی Edd تبدیل کنید و از فیلدهای که ضروری نیستند مانند کشور و.. که برای فروش محصولات اینترنتی نیازی به آنها ندارید را از آن حذف کنید.

[caption id="attachment_10167" align="aligncenter" width="616"]کم کردن مراحل خرید در ووکامرس کم کردن مراحل خرید در ووکامرس[/caption]

 

برای شروع کار اول به مسیر ووکامرس> پیکربندی> محصولات> محصولات دانلودی بروید و تیک گزینه‌ی دانلودها نیازمند ورود است را بردارید و تیک گزینه دسترسی به محصولات دانلود شدنی پس از پرداخت را فعال کنید.

بعد به ویرایشگر قالب خود بروید و کدهای زیر را در مکان درست از فایل فانکشن (functions.php) قالب وبسایت خود کپی کنید.

غیرفعال سازی جستجو در وردپرس

نمایش مطالب خوانده نشده در وردپرس

حذف لینک Lost Password از صفحه ورود وردپرس

رفع خطای Password Reset Key در وردپرس

تایید قوانین وبسایت در هنگام ورود در وردپرس

رفع خطای Another Update in Process در وردپرس

مدیریت فایل htaccess در وردپرس

تب بندی مطالب و برگه ها در وردپرس

شرطی کردن زمینه های دلخواه وردپرس


[php]
lter( 'woocommerce_checkout_fields' , 'WooCommerce_EDD_Checkout' );
function WooCommerce_EDD_Checkout( $fields ) {
global $woocommerce;
$hasPhysicalProduct = false;
if ( ! empty( $woocommerce->cart->cart_contents ) ) {
$cart = $woocommerce->cart->get_cart();
foreach ( $cart as $key => $values ) {
$_product = get_product( $values['variation_id'] ? $values['variation_id'] : $values['product_id'] );
if ( ! empty( $_product ) && $_product->exists() && $values['quantity'] > ۰ ) {
if ($_product->virtual == 'no' && $_product->downloadable == 'no') {
$hasPhysicalProduct = true;
break;
}
}
}
}
if ($hasPhysicalProduct == false) {
//unset($fields['billing']['billing_last_name']);
//unset($fields['billing']['billing_phone']);
unset($fields['billing']['billing_address_۱']);
unset($fields['billing']['billing_address_۲']);
unset($fields['billing']['billing_company']);
unset($fields['billing']['billing_city']);
unset($fields['billing']['billing_postcode']);
unset($fields['billing']['billing_country']);
unset($fields['billing']['billing_state']);
}
return $fields;
[/php]
حال اگر می توانید به خرید محصول در فروشگاه ووکامرسی خود کنید می بینید که فیلدهایی مثل کشور، آدرس، شماره موبایل و.. از آن حذف شده است. توجه کنید در صورتی که می‌خواهید تا گزینه شماره موبایل را هم از این لیست حذف کنید می‌توانید دو کاراکتر // را از خط billing_phone بردارید تا در فرم نشان داده نشود.

 

مطالب مرتبط:

جستجوی آجاکس محصولات در ووکامرس

ایجاد تخفیف در ووکامرس

نمایش پیام به خریداران محصولات در ووکامرس

منبع: الو پشتیبان - ارائه دهنده مقالات:کمک وردپرساصول طراحی صفحه فرود - متخصص وردپرس



:: بازدید از این مطلب : 207
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به افزایش سرعت وردپرس با تنظیم wp_head می پردازیم.سرعت سایت های وردپرسی یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب کاربران برای انتخاب یک وبسایت است.هر جقدر سرعت وبسایت کم باشد کاربران هم از آن را انتخاب نمی کنند. ولی در این آموزش نیز در مورد افزایش سرعت وبسایت با استفاده از کانفیگ wp-head توضیح خواهیم داد.با بهینه سازی این فایل میتوانید کمک بزرگی به افزایش سرعت وب سایتتان بکنید.

افزایش سرعت وردپرس با تنظیم wp_head

در همه ی قالب های وردپرس اگر بخواهید از قابلیت های کامل وردپرس بهره مند شوید باید کد wp_head در هدر و wp_footer در فوتر درج شده باشد . وردپرس به شکل خودکار رشته های meta را از طریق وردپرس wp-head شما اضافه می کند. میخواهیم با یک سری توابع کوتاه wp_head را پاکسازی کنیم.

[caption id="attachment_10253" align="aligncenter" width="880"]افزایش سرعت وردپرس با تنظیم wp_head افزایش سرعت وردپرس با تنظیم wp_head[/caption]

در حالت معمول wp_head در بخش هدر وب سایتتان وجود دارد و با وجود اینکه wp_head باعث فراخوانی همه ی افزونه های سایتتان می شود لود آن کمی زمان بر است ما پیشنهاد میکنیم wp_head را از بخش هدر برداشته و به بخش فوتر وبسایت خود منتقل کنید تا همه ی بارگذاری اضافات در انجا انجام شود .

کدی که باید از هدر برداشته و به بخش فوتر ببرید کد زیر است
[php]
?php do_action('wp_head');
[/php]
در کد بالا متا هایی که سبب کندی بارگذاری میشود یا اضافه هستند و تاثیری در روند کد های وب سایتتان ندارد را حذف میکند که همین امر سبب افزایش سرعت بارگذاری وردپرس میشود .

غیر فعال کردن آپدیت اتوماتیک در وردپرس

ریست وردپرس با افزونه WordPress Reset

نمایش آمار کامل وبلاگ بدون افزونه در وردپرس

روش های افزایش سرعت پیشخوان وردپرس

ایجاد دکمه تماس با ما چسبان در وردپرس

رفع مشکل پایان یافتن زمان ورود در پیشخوان وردپرس

هایلایت کردن کلمات جستجو شده در نتایج جستجو

محدودیت جست و جو در عناوین مطالب وردپرس

ایجاد یک سایدبار جدید در وردپرس

بهینه سازی سرعت وردپرس

برای بهینه سازی سرعت وب سایت خود میتوانید از کد های زیر در فایل functions.php استفاده کنید. البته قبل از استفاده از کد ها در فایل functions.php وب سایت خود حتما از تمامی قسمت های هاست و سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و بعد از ذخیره سازی کد ها را در سایت کپی کنید:
[php]
'wp_head', 'feed_links_extra', ۳ ); // Display the links to the extra feeds such as category feeds
remove_action( 'wp_head', 'feed_links', ۲ ); // Display the links to the general feeds: Post and Comment Feed
remove_action( 'wp_head', 'rsd_link' ); // Display the link to the Really Simple Discovery service endpoint, EditURI link
remove_action( 'wp_head', 'wlwmanifest_link' ); // Display the link to the Windows Live Writer manifest file.
remove_action( 'wp_head', 'index_rel_link' ); // index link
remove_action( 'wp_head', 'parent_post_rel_link', ۱۰, ۰ ); // prev link
remove_action( 'wp_head', 'start_post_rel_link', ۱۰, ۰ ); // start link
remove_action( 'wp_head', 'adjacent_posts_rel_link', ۱۰, ۰ ); // Display relational links for the posts adjacent to the current post.
remove_action( 'wp_head', 'wp_generator' ); // Display the XHTML generator that is generated on the wp_head hook, WP version
[/php]
کدهای بالا که گفته شد در فایل functions.php قرار گیرد کد های موجود در head را که برای سایت شما مضر بود حذف میکند شما البته میتوانید با توجه به نیاز خود بعضی را نیز حذف نکنید.حذف موارد گفته شده هم باعث بالا رفتن سرعت وب سایت شما و هم باعث بالا رفتن امنیت وب سایت خواهد شد.

 

مطالب مرتبط:

۱۱ راه ساده برای افزایش سرعت وردپرس و بهبود عملکرد آن

نمایش رویداد به صورت تایم لاین در وردپرس

افزونه افزایش سرعت وردپرس

منبع: الو پشتیبان - ارائه دهنده مقالات: افزونه کاربردی وردپرس - امنیت وردپرس - تعمیرات وردپرس



:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید. در این مقاله به معرفی افزونه آنتی ویروس وردپرس می پردازیم. ویروس ها یکی از چیزهایی است که اگر در وبسایت و یا در کامپیوتر شخصی وجود داشته باشد باعث ایجاد اختلال در سیستم و وبسایت می شود . ویروس یابی و از بین بردن ویروس ها با آنتی ویروس های جدید و بروز کار ساده ی است و به آسانی می توانید با بیشتر ویروس ها و تروجان ها مقابله کنید و از ایجاد اختلال در سیستم خود جلوگیری به عمل بیاورید. ویروس های یک وبسایت به همین شکل عمل می کند و آسیب های خطرناکی به محتوای وبسایت و یا حتی سرور می زنند.

افزونه آنتی ویروس وردپرس

افزونه AntiVirus یک آنتی ویروس کاربردی در وبسایت است که با آن به راحتی می توانید به از بین بردن ویروس های در وبسایت خود خواهید بود، این افزونه مرتب در پوسته جستجو می کند و در صورت یافت اسپم به خبر می دهد . در ادامه با ما و برخی از ویژگی های افزونه AntiVirus می پردازیم.

[caption id="attachment_9968" align="aligncenter" width="720"]افزونه آنتی ویروس وردپرس افزونه آنتی ویروس وردپرس[/caption]

آموزش کار با افزونه AntiVirus

پس از نصب و فعال سازی افزونه با زدن گزینه Scan the theme templates now افزونه شروع به اسکن کردن پوسته می کند و تمامی کد نویسی پوسته را نمایش می دهد و ایرادات را در آن می توانید مشاهده کنید و به بررسی آنها بپردازید و با دکمه ذخیره تغییرات کار را به پایان می رسد.

[caption id="attachment_9967" align="aligncenter" width="715"]افزونه آنتی ویروس وردپرس افزونه آنتی ویروس وردپرس[/caption]

ویژگی های افزونه AntiVirus

  • دادن گزارش ویروس در پیشخوان و نوار وردپرس
  • افزونه ی که کامل فارسی شده است
  • اسکن خودکار ویروس و فایل های اسپم و ارسال ایمیل به مدیریت وبسایت
  • اسکن جداول پایگاه داده و بهینه سازی آن
  • سازگار با آخرین نسخه وردپرس
  • علامت گذاری فایل های مخرب به عنوان ویروس
  • نمایش پیغام ” بدون ویروس یافت شد” در صورت عدم وجود ویروس

فعال سازی مدیریت پیوند ها در وردپرس

نمایش مطالب به‌روز شده در وردپرس

انتقال کاربران به صفحه تشکر پس از ارسال دیدگاه

تغییر رنگ مرورگر موبایل در وردپرس

کپی سریع برگه ها در وردپرس

انتخاب نام دامنه مناسب و تاثیر آن بر سئو سایت

نمایش جیمیل در پیشخوان وردپرس

نمایش همه مطالب وردپرس در یک صفحه

مدیریت کش وردپرس با LiteSpeed Cache

مزایای افزونه AntiVirus

این افزونه زبان های فراوانی را از جمله زبان فارسی پشتیبانی می کند که در قسمت تنظیمات این افزونه است افزونه زمان وجود ویروس در نوار اصلی مدیریت شروع به نشان دادن علامت خطر می کند و مدیر را از وجود یک ویروس در وبسایت مطلع می کند و هم چنین این افزونه گزارش کار را به صورت روزانه به مدیر وبسایت ارائه می دهد این افزونه قابلیت جستجو در پایگاه داده را نیز دارد.

معایب افزونه AntiVirus

تنها مشکل این افزونه این است که بعضی وقتا مرتکب اشتباه می شود و فایل ها سالم ویروس تلقی می کند ولی بعد از مدتی آن مطلب را در لیست سفید قرار می دهد .

از بابت پاک کردن مطلبی در وبسایتان توسط این افزونه خیالتان راحت باشد این افزونه فقط به دستور شما فایلی را پاک می نماید.

سوالی دارید؟

سوالتون رو در نظرات مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 197

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید. در این مقاله به آموزش محافظت از فایل wp-config.php وردپرس می پردازیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای تقریبا راحت برای نصب و ایجاد وبسایت وردپرسی در یک فضای نسبتا کوچک و در زمان کوتاه است . با این حال یکسری موارد و خطاها هر سیستم دارد تا راه نفوذ را برای هکر ها راحت میسازد .

[caption id="attachment_10409" align="aligncenter" width="700"]محافظت از فایل wp-config.php وردپرس محافظت از فایل wp-config.php وردپرس[/caption]

فایل wp-config.php یکی از مهم ترین فایل های تشکیل دهنده اصلی هسته وردپرس است که وظیفه اطلاعات و پیکر بندی بین پایگاه داده و هسته وردپرس را دارد که برای محافظت از آن از دست هکر ها و مزاحمان یکسری موارد امنیتی باید انجام شود. در واقع شما باید یاد بگیرید که چطور فایل wp-config.php خود را امن کنید .

محافظت از فایل wp-config.php وردپرس

در این آموزش فایل wp-config.php وردپرس را با استفاده از htaccess. محافظت کنید،و برای انجام این کار وارد هاست شوید و در دایرکتوری که وردپرس را نصب کرده‌اید به دنبال فایلی با عنوان htaccess. بگردید، در صورتی که این فایل را پیدا نکردید بر روی گزینه settings در سی پنل کلیک کنید و تیک گزینه مربوط به نمایش فایلهای مخفی را فعال کنید، چرا که این فایل در حالت پیشفرض مخفی است.

بعد از اینکه فایل مورد نظر را پیدا کردید کدهای زیر را در مکان مناسبی از آن وارد کرده و آن را کپی کنید.
[php]

Order Allow,Deny
Deny from all

[/php]
همانطور که در این کدها مشاهده می کنید با دستور deny from all این فایل را از دسترسی کلیه کاربران خارج کنید،ولی لازم است تا خود فایل htaccess. را نیز ایمن کنیم برای این منظور نیز میتوانید از خود این فایل اقدام کنید و کدهای زیر را نیز مثل نمونه بالا در آن قرار دهید.
[php]

order allow,deny
deny from all

[/php]
در آخر بعد از ذخیره فایل htaccess. میتوانید فایل wp-config.php وردپرس و همینطور خود این فایل را محافظت کنید و وبسایت وردپرسی خود را ایمن کنید. دقت کنید که ازآنجایی که با تغییر و یا کلیک بر روی ذخیره تغییرات در پیوندهای یکتا فایل htaccess. مجددا ساخته میشود بنابراین لازم است تا این کار را تکرار کنید.

جستجوی سریع مطالب در وردپرس

کلیدهای میانبر در وردپرس

محدود کردن نویسندگان در تعداد کلمات مطالب

نمایش یا مخفی کردن رمز در فرم ورود وردپرس

آموزش حذف منو از پیشخوان وردپرس

جلوگیری از استفاده کلمات غیرمجاز در عنوان مطالب

نصب همزمان چند افزونه در وردپرس

سفارشی سازی صفحه ویرایش نوشته ها در وردپرس

ارسال ایمیل به نویسنده هنگام انتشار پست ها

جلوگیری از دسترسی به فایل wp-config.php

برای این بتوانیم فایل wp-config.php را از دسترس خارج کنیم با استفاده از فایل htaccess که در روت اصلی سرور شما قرار دارد با چسباندن چند خط کد میشه این مورد رو حل کرد .
اگر فایل htaccess در دایرکتوری شما قرار نداشت میتوانید این فایل را در دایرکتوری خود ایجاد کنید .
برای ایجاد فایل htaccess یک فایل متنی ایجاد کنید نام فایل با پسوند به این صورت است.
[php]
.htaccess
[/php]
کد زیر را در فایل htaccess درج کنید.
[php]

order allow,deny
deny from all

[/php]
با درج این کد دسترسی به فایل wp-config.php را محدود میکنید .
بعد از اعمال این تغییرات میتوانید فایل را بر روی روت اصلی کنار فایل wp-config.php قرار دهید .

مطالب مرتبط:

هایلایت کردن کلمات جستجو شده در نتایج جستجو

تایید قوانین وبسایت در هنگام ورود در وردپرس

غیرفعال سازی جستجو در وردپرس

افزونه مترجم وردپرس

منبع: الو پشتیبان - ارائه دهنده مقالات:هاست و سی پنل - وبلاگ - پشتیبانی وردپرس



:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید. در این مقاله به آموزش نمایش آخرین توییت ها در وردپرس بدون افزونه می پردازیم.اگر شما در وبسایت خود از توییتر استفاده می کنید و می خواهید که آخرین توییت های خود را در وبسایت خود نمایش دهید ما به شما پیشنهاد می کنیم که در این مقاله باما همرا باشید.

[caption id="attachment_10597" align="aligncenter" width="600"]نمایش آخرین توییت ها در وردپرس بدون افزونه نمایش آخرین توییت ها در وردپرس بدون افزونه[/caption]

نمایش آخرین توییت ها در وردپرس بدون افزونه

می توانید با استفاده از کدی که در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم برای نمایش توییتر های خود بدون هیچ افزونه ای استفاده کنید.

کد زیر را در هر بخش قالب خود که می خواهید توییت نمایش داده شود کپی کنید. فراموش نکنید برای به روز رسانی نام کاربری خود در خط ۳ و نمایش آیتم در خط ۴ است.
[php]
get_item_quantity(۳);
$rss_items = $rss->get_items(۰, $maxitems);
?>

  • ';

    • No items.
    • else

 

    • // Loop through each feed item and display each item as a hyperlink.

 

 

[/php]

رفع مشکل زرد شدن SSL و خطای Mixed Content

پشتیبانی ابزارک ها از کدهای php وردپرس

جلوگیری از هک وای فای

نمایش محصولات ووکامرس به صورت اسلایدر

آموزش راستچین کردن فرم ایمیل در Edd

ایجاد خودکار رمز عبور در وردپرس

غیرفعال کردن امکان ورود با ایمیل در وردپرس

دنبال کردن پست های نویسنده خاص در وردپرس

اضافه کردن زیرنویس به محصولات در ووکامرس

نمایش مطالب توییتر در وردپرس

با کد نمایش مطالب توییتر در وردپرس با شما هستیم توییتر یکی از بزرگترین شبکه های اجتماعی است که کاربران زیادی در آن عضویت دارند اگر از جمله افرادی هستید که در توییتر فعالیت دارید و میخواهید مطالب خود یا دیگر افراد را در وبسایت خود نمایش دهید میتوانید از کد زیر استفاده کنید.

به داشبورد خود بروید و به مسیر نمایش > ویرایشگر بروید و کد زیر را در بخش مورد نظر اضافه و ذخیره کنید.
[php]
$username = "TwitterUsername";
// Prefix - کلماتی که می خواهید قبل از متن توییت نمایش داده شود
$prefix = "";
// Suffix - کاربردی مشابه پرفیکس دارد
$suffix = "";
$feed = "http://search.twitter.com/search.atom?q=from:" . $username . "&rpp=1";
function parse_feed($feed) {
$stepOne = explode("", $feed);
$stepTwo = explode("", $stepOne[1]);
$tweet = $stepTwo[0];
$tweet = str_replace(”<”, “<”, $tweet); $tweet = str_replace(”>”, “>”, $tweet);
return $tweet;
}
$twitterFeed = file_get_contents($feed);
echo stripslashes($prefix) . parse_feed($twitterFeed) . stripslashes($suffix);
?>
[/php]

نمایش آخرین توییت ها در وردپرس با افزونه

اگر عضو فعال توییتر هستید و می خواهید آخرین توییت های پروفایل توییتر خود را روی سایتتان به نمایش بگذارید می توانید از افزونه نمایش آخرین توییت ها در وردپرس استفاده کنید. کافیست این افزونه را نصب کرده و یک api در اکانت توییتر خود تعریف کنید. api را به افزونه بدهید تا آخرین توییت های شما در سایت وردپرس شما نمایش داده شود.

ابتدا افزونه Latest Tweets Widget را از سایت ما دانلود و نصب کنید. آموزش نصب افزونه در وردپرس

سپس وارد بخش تنظیمات > twitter api شوید.اطلاعات اکانت توییتر خود را وارد کنید تا افزونه بتواند توییت های شما را دریافت کند.حالا باید یک application توییتری بسازید.

امیدواریم مطلب نمایش آخرین توییت ها در وردپرس بدون افزونه مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای شما کاربردی و مفید باشد

هنوز مشکل دارید؟!

در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 205

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به آموزش تغییر نام نقش کاربری وردپرس می پردازیم.تغییر نام نقش کاربری وردپرس شاید برای بسیاری از وبمستران چیز غیر عادی باشد ، ولی ما به سادگی این مشکل را برای شما حل میکنیم . احتمالا خیلی از وبمستران به نقش های بیشتری برای نقش دادن به کاربر نیاز دارند و خیلی ها هم نقش های دیگری به جز نقش پیشفرض و تعیین شده توسط وردپرس نیازمند دارند و هر ویمستری به هر دلیلی میخواهد نقش های بیشتری را اضافه کند .

آموزش تغییر نام نقش کاربری وردپرس

هر یک از نقش های کاربری در وردپرس یک نام دلخواه دارند که امکان تغییر آنها در پیشخوان وجود ندارد و برای تغییر آن دو راه بیشتر  وجود ندارد، یا باید اینکه از طریق کدنویسی وارد عمل شوید و آن را تغییر دهید و یا اینکه افزونه ای برای افزودن نقش کاربری ایجاد کنید و یک نقش کاربری جدید بسازید.

ولی از آنجایی که با نصب افزونه صرفا نیاز شما برطرف می شود اما از سوی دیگر اطلاعات اضافی دیگری در دیتابیس پردازش خواهد شد پس همان راه ساده تر را انتخاب کنید.

[caption id="attachment_10604" align="aligncenter" width="750"]آموزش تغییر نام نقش کاربری وردپرس آموزش تغییر نام نقش کاربری وردپرس[/caption]

شما را با نحوه تغییر نام نقش های کاربری وردپرس آشنا میکنیم که با استفاده از آن هر نقش کاربری که مد نظر شماست را به نام دلخواه تغییر دهید.

برای شروع کار مانند همیشه فایل فانکشن (functions.php) قالب خود را باز کرده و کدهای زیر را در مکان مناسبی از آن کپی کنید.
[php]
function wps_change_role_name() {
global $wp_roles;
if ( ! isset( $wp_roles ) )
$wp_roles = new WP_Roles();
$wp_roles->roles['author']['name'] = 'Writing Bro';
$wp_roles->role_names['author'] = 'Writing Bro';
}
add_action('init', 'wps_change_role_name');
[/php]
همانطور که در قطعه کد فوق می بینید هر نقش کاربری که در نظر دارید تا به جای آن نام دیگری را وارد کنید را به جای author قرار داده و سپس نام دلخواه خود را در روبه روی هر یک که با نام Writing Bro در خط پنجم و ششم قرار دارد را وارد کنید.

برای افزودن نقش های دیگر نیز می توانید دو خط کد زیر را بعد از خط ششم قرار داده و نام دلخواه خود را برای هر نقش کاربری وردپرس انتخاب کنید.
[php]
$wp_roles->roles['ROLE_NAME']['name'] = 'NEW_ROLE_NAME';
$wp_roles->role_names['ROLE_NAME'] = 'NEW_ROLE_NAME';
[/php]
به جای ROLE_NAME نام نقش کاربری موجو در سایت و به جای NEW_ROLE_NAME نام جدید را وارد کرده و فایل فانکشن را ذخیره کنید.

رابط کاربری چیست؟

تغییر اندازه کادر ویدیو در وردپرس

بخش اول-آموزش مقدماتی تا پیشرفته برنامه نویسی تحت وب با HTML5

ارسال ایمیل تایید نظرات در وردپرس

رتبه بندی الکسا چیست؟

مخفی کردن نوار مدیریت در وردپرس

درج تبلیغ بین مطالب وردپرس با Insert Post Ads

بخش دوم-قدم اول یادگیری HTML - مقدمه

چگونه برند سازی کنیم؟

تعیین نقش کاربری در وردپرس

با استفاده از افزونه وردپرسی User Role Editor می توانید نقش کاربر (به جز مدیر) را آسان و تنها با چند کلیک تغییر دهید. در این مقاله چگونگی تعیین نقش کاربری وردپرس را با افزونه ی User Role Editor خواهیم گفت. با ما همراه باشید.
ابتدا تنها چک باکس نقش هایی که می خواهید به نقش های انتخاب شده، اضافه کنید را روشن کنید و دکمه «بروزرسانی» را برای ذخیره تغییرات خود کلیک کنید. با این افزونه شما می توانید نقش های جدید اضافه کنید و قابلیت های آن ها را با توجه به نیازهای خود سفارشی سازی کنید، همچنین می توانید نقش جدید را به عنوان یک کپی از یک موجود ایجاد کنید.

امیدواریم مطلب آموزش تغییر نام نقش کاربری وردپرس مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای شما کاربردی و مفید باشد

هنوز مشکل دارید؟!

در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 225

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به آموزش افزودن متن دلخواه در پایان هر مطلب وردپرس می پردازیم.همانطور که در بسیاری از وبسایت ها می بینید در پایان هر مطلب به صورت ثابت اقدام به نمایش متن و محتوای دلخواهی کرده اند که این روزها به دلیل محبوبیت شبکه های اجتماعی در وردپرس و از طرفی جذب و تاثیری که شبکه های اجتماعی می توانند بر روی وبسایت بگذارند اقدام به نمایش آدرس صفحات اجتماعی خود می کنند.

بخش پنجم-معرفی عناصر HTML

آموزش تغییر آدرس جستجو در وردپرس

تفاوت رابط کاربری و تجربه کاربری چیست؟

بخش چهارم-اصول اولیه HTML

فعال کردن شورت کد در ابزارک وردپرس

بخش سوم-معرفی ویراستاران HTML

راهنمای خرید گوشی موبایل

محدودیت در دسترسی به پیشخوان وردپرس

رفع خطای استارت نشدن Apache و mysql در زمپ

افزودن متن دلخواه در پایان هر مطلب وردپرس

نحوه قرار دادن متن دلخواه در آخر مطالب قالب وردپرس به آسانی انجام می شود و فقط باید به قسمت نمایش و ویرایشگر وبسایت وردپرس خود مراجعه کنید. توجه داشته باشید همه ی مواردی که در این قسمت تنظیم خواهد شد، بر روی قالب وبسایت شما انجام خواهد گرفت و در صورتی که قالب وبسایت خود را تغییر دهید باید همه ی این تنظیمات را در قالب جدید سایت خود مجددا انجام دهید .

[caption id="attachment_10656" align="aligncenter" width="625"]افزودن متن دلخواه در پایان هر مطلب وردپرس افزودن متن دلخواه در پایان هر مطلب وردپرس[/caption]

حالا فایل Functions.php را در قالب وردپرس خود بیابید. سپس کد زیر را بعد از عبارت در سطر بعدی قرار دهید که به صورت زیر است. با افزودن این کد به فایل فانکشن قالب وبسایت خود، شما می توانید که یک متن دلخواه را به پایان تمامی مطالب وبسایت خود اضافه کنید.
[php]

[/php]
بعد از آن در مرحله بعد کد زیر را در فایلFunctions.php در قسمت (محل قرار گرفتن کد) به شکل بالا قرار دهید :
[php]
function insertFootNote($content) {

if(!is_feed() && !is_home()) {

$content.= "

";

$content.= "

عنوانی برای متن زیر ؟

";

$content.= "

این یک متن آزمایشی برای قرار دادن در پایان هر مطلب می باشد, جایی برای معرفی برخی محصولات، اخبار مهم و یا ...

";

$content.= "

";

}

return $content;

}

add_filter ('the_content', 'insertFootNote');

function insertFootNote($content) {

if(!is_feed() && !is_home()) {

$content.= "

";

$content.= "

عنوانی برای متن زیر ؟

";

$content.= "

این یک متن آزمایشی برای قرار دادن در پایان هر مطلب می باشد, جایی برای معرفی برخی محصولات، اخبار مهم و یا ...

";

$content.= "

";

}

return $content;

}

add_filter ('the_content', 'insertFootNote');
[/php]

اگر همه موارد گفته شده در این آموزش وردپرس را دقیق انجام داده باشید، باید در پایان همه ی مطالب سایت خود متن هایی که در کد بالا بود و در فایلFunctions.php قرار دادیم به نمایش در بیاید. به این ترتیب می توانید با تغییر در جمله موجود کد بالا، متن دلخواه مورد نظر خود را قرار دهید .

روش دوم برای انجام این کار نیز از طریق فایل single.php می باشد که دیگر در آن نیاز به استفاده از توابع و یا فیلتر های مورد نظر نیست و تنها کافی است تا محتوای مورد نظر خود که در حالت html ، php و .. می باشد را در مکان مناسبی از آن قرار دهید.

امیدواریم مطلب افزودن متن دلخواه در پایان هر مطلب وردپرس مورد توجه شما قرار گرفته باشد و برای شما کاربردی و مفید باشد

هنوز مشکل دارید؟!

در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 232

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صبا

سلام به الو پشتیبان خوش آمدید.در این مقاله به اصول طراحی صفحه فرود می پردازیم. زمانی که از دیجیتال مارکترها میپرسید که لندینگ پیج چیست اغلب هرکدام تعریف متفاوتی از صفحه فرود دارند اما به طور کلی اکثر معیارهایی که باعث میشود یک صفحه وب رو لندینگ پیج بدانند مشترک است.

اصول طراحی صفحه فرود

صفحه فرود یا لندینگ پیج به صفحه ای گفته میشود که با هدف بازاریابی می شود و اولین صفحه است که بازدیدکننده از طریق کمپین های تبلیغاتی واردش میشوند. توضیحات بیشتر در رابطه با تعریف صفحه فرود رو از سایت unbounce بخونید که یکی از بهترین سایت ها برای طراحی صفحات لندینگ پیج است.

[caption id="attachment_6867" align="aligncenter" width="624"]اصول طراحی صفحه فرود اصول طراحی صفحه فرود[/caption]

انواع صفحه فرود

صفحات اصلی

اغلیصفحه اول، صفحه دسته بندی محصولات و… که جزو صفحات اصلی وبسایت ها هستند جزو این دسته قرار میگیرند. در صفحه اول اغلب کلیت کسب و کار ما معرفی میشود و بسته به مدل کسب و کار اطلاعاتی که در این صفحه قرار میگیرد یز متفاوت است. مثلا شرکت های ارائه دهنده خدمات هستند ممکن هست خدماتشان و نظرات کسانی که از خدماتشان استفاده کردن رو در این صفحه نمایش بدن و فروشگاه های اینترنتی هم پرفروش ترین کالاها و دسته بندی محصولاتشون رو در صفحه اول به نمایش در بیارند. در بعضی مواقع ایده خوبی نیست که از صفحات اصلی وبسایت به عنوان یک صفحه لندینگ پیج استفاده کنید ولی سایت های موفق زیادی هم هستند که اینکارو کردن و نتیجه گرفته اند.

میکروسایت

میکروسایت مکمل و شاخه‌ای از سایت اصلی است که به صورت مجزا کار می کند. میکروسایت‌ها می‌تواند استفاده‌های متعددی برای برند‌ها داشته باشند. مثلا بعضی از برند‌ها برای تمرکز روی یه کمپین خاص و یا برای داستان سرایی از میکروسایت ها استفاده می‌کنند. باوجود اینکه میکروسایت ها معمولا از چندین صفحه تشکیل میشوند اما همچنان به عنوان صفحه فرود شناخه میشوند.

اختصاصی

در طراحی صفحه فرود اختصاصی معمولا از منو و navigation استفاده نمیشود و تمرکز اصلی روی فراخوان عمل است که این فراخوان میتواند پر کردن یه فرم، دانلود کاتالوگ، ثبت نام و یا خرید محصول باشد. از بین سه دسته بندی لندینگ پیجی که تو این مقاله معرفی شد بدون شک محبوب ترین و اثرگذارترینش صفحه فرود اختصاصی است که در کمپین های ppc ، کمپین های سئو و… مورد استفاده قرار میگیرد.

نسبت توجه در اصول طراحی صفحه فرود

نسبت لینک های یه صفحه فرود رو به یک عمل تبدیل نسبت توجه یا همان Attention Ratio می گویند. در صفحات اصلی ممکن هست ما ۸۰ تا لینک داشته باشیم و فقط یکی از آنها عمل تبدیل باشد در نتیجه نسبت توجه اون صفحه میشه ۸۰:۱؛ تو میکرو سایت ممکن هست ما ۳۰ تا لینک داشته باشیم و یکیش عمل تبدیل باشه (۳۰:۱)؛ ولی در صفحات فرود اختصاصی شما باید همه ی تلاشتان رو کنیدکه فقط یک عمل تبدیل داشته باشیم.

ما میتوانیم از چند تا فراخوان تبدیل در یک صفحه فرود اختصاصی استفاده کنیم اما در نهایت همه ی آنها باید یک عمل تبدیل باشند.در صفحه فرود اختصاصی که طراحی میکنیم باید کمترین حواس پرتی نسبت به عمل تبدیل وجود داشته باشد ولی این به معنای این نیست که هیچ اطلاعاتی در اختیار بازدیدکننده قرار ندیم. باید تمام تلاشمون رو بکنیم که خدماتمون، ویژگی هامون و… رو توضیح بدیم تا اعتماد بازدیدکننده جلب بشه تا در نهایت اون اقدامی که هدف ما هست رو انجام دهد.

لینک های معمول مانند قوانین و مقررات و… در attention ratio درنظر گرفته نمیشود اما بعضی طراحان صفحات لندینگ پیج حتی لوگوی سایتشون رو هم بدون لینک میزارن تا کسی نتونه از اون طریق از صفحه لندینگ پیج خارج شود.

مخاطبان هدف در اصول طراحی صفحه فرود

[caption id="attachment_6872" align="aligncenter" width="678"]اصول طراحی صفحه ی فرود اصول طراحی صفحه ی فرود[/caption]

مرورگر ها 

این افراد معمولا کسانی هستند که در اینترنت صفحات مختلف را می یند و مرور میکنن و در مرحله آگاهی قرار دارند؛ ممکن جزو بازدیدکننده هایی باشند که فقط در اینترنت می گردند و قصد خرید یا ثبت سفارش ندارند.

ارزیابان 

خریدارانی که آگاه هستند از برند شما یا محصولی که ارائه میکنیم و در حال ارزیابی و بررسی گزینه های مختلف هستند. این افراد معمولا در مرحله علاقه قرار دارند.

راهکار جذب سرمایه گذار برای شروع کار

بخش ششم-خصیصه های HTML

برترین سایت های ایرانی کدامند؟

افزونه UserPro وردپرس | افزونه عضویت حرفه ای یوزر پرو وردپرس نسخه فارسی

cdn چیست و چه کاربردی دارد؟

فایروال چیست و چگونه کار می کند؟

اهمیت سئو در کسب و کار اینترنتی

بروزرسانی خودکار تاریخ نوشته ها قدیمی وردپرس

HTTPS چیست و چه تفاوتی با HTTP دارد‌؟

معامله گرها 

کسانی که قصد انجام معامله/تراکنش رو دارن مثلا در حال اضافه کردن محصول به سبد خریدشون هستند و یا دنبال توضیحات پرداخت یا دکمه پرداخت آنلاین میگردن…به این افراد باید همه اطلاعاتی که نیاز دارن داده بشود تا به مرحله قبل برنگردن، مثلا اعتمادشون جلب بشه که این کالا یا سرویسی که میخرن ارزش داره و باکیفیت است.

آگاهی در اصول طراحی صفحه فرود

  • در مرحله آگاهی، بازدیدکننده از وجود برند، محصول و یا خدمات ما مطلع میشوند.
  • در این مرحله مهمترین مسئله این است که باید توجه بازدیدکننده رو جلب کنیم. میتوانیم مطالب و اطلاعات رایگان در اختیار مخاطب بزاریم تا توجهش را جلب کنیم. بازدیدکننده های جدیدی که در این مرحله قرار دارن باید مطمئن بشوند که کسب و کار ما قانونی است و در کارمان حرفه ای هستیم تا بتوانیم بهمون اعتماد کنند.
  • قرار دادن لوگوی همکاران ما و یا مشتریان معتبر ما یا قوانین بازگشت وجه و گارانتی خدمات ارائه شده باعث میشود بازدیدکننده به سرعت اعتمادش جلب شود.
  • اگر نتوانیم به صورت خیلی واضح خدماتی که به مشتری ارائه میکنیم و ویژگی هامون رو به مشتری نشان دهیم نمیتوانیم نظرشان را جلب کنیم.
  • برای جلب نظر مشتری زمان خیلی کمی داریم و نباید حواس مشتری رو با لینک ها و مطالب بیهوده پرت کنیم.
  • از افکت های عجیب غریب نباید استفاده کنیم هرچی صفحمون احساس آرامش بیشتری داشته باشه مشتری کمتر حواسش پرت میشه و بیشتر تمرکز میکنه به اصل قضیه.

میانگین نرخ تبدیل تبلیغات گوگل در اصول طراحی صفحه فرود

به درصد بازدیدکننده هایی که تو صفحه فرود ما تبدیل مورد نظرمون رو انجام دادن به نسبت کل بازدیدکننده ها نرخ تبدیل گفته میشه. مثلا اگر صفحه فرود ما ۱۰۰ بازدیدکننده داشته باشه و فقط ۵ بازدیدکننده فرمی که تو صفحه گذاشتیم رو پر کنن یا محصولی که در حال معرفیش هستیم رو خریداری کنن نرخ تبدیل صفحه فرود ما میشه ۵درصد.

[caption id="attachment_6873" align="aligncenter" width="321"]اصول طراحی صفحه فرود اصول طراحی صفحه فرود[/caption]

هنوز مشکل دارید؟! در نظرات مشکل خودتون رو مطرح کنید

:: بازدید از این مطلب : 209

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 ارديبهشت 1399 | نظرات ()